Första dagen

Ja då har man vart i skolan idag. Har juh börjat plugga lite =).. Haft en helt okey dag super trevligt folk har man träffat oxå.. Dock fick vi tråk göra. Men ja jag ska inte klaga bättre än att bara vara hemma..

Så nu ska man plocka lite här hemma sen bire till att ta de lungt, är jätte slut i huvudet efter en dag nere i snickeriet.

Så höres om en stund

XoXo Ewwe<3


Hund vakt

Då har man lilla skönheten här igen, och wille tycker de e super kul med en kompis. Dom har verkligen hittat varandra. Ska nu plocka lite tvätt och slänga igång en tvättmaskin =). Sen blire till att dona lite innan damsugaren ska fram..

Ikväll blire god mat och någon bra film =)

XoXo Ewwe<3

Seg =)

Då va de söndag igen och idag e jag enormt seg, vart en sväng på party igår.. så jag har bilder på vad jag hade på mej =) och dom ska jag föra över till datorn sen kommer dom upp.. De va juh så att man skulle vara utklädd och jag ville inte slänga ut massa pengar på kostymer som jag bara använder en gång.. de blev maffia för min del. så hade en klänning slipps och hatt. lite enkelt men endå funkade de =)

Nu sitter man med kaffe koppen och kollar runt på nätet. Höres senare =)

Xoxo Ewwe<3


Funderar

Nu sitter man och funderar vad man ska hitta på för look idag och spela in. Önskade dock att jag hade bateri till min digital kamera men den e död och jag har inte hunnit köpt nå nya. Så de kommer bli på datorn idag igen..

Om ni har några tips på färger eller så lämna gärna den så ska jag göra mitt bästa =)

XoXo Ewwe<3


Kaffe

Då har man nyss ätit lite mat med barnen och nu sitter man ner och tar sig en kopp kaffe. Är super frussen idag så de e då super gött med varmt kaffe =).
Jag har fullt upp här hemma med tvätt och städ =).. Sen ska man vara hund vakt åt Jossans  vovve. Super söt e den..

Men nu ska jag inte skriva så mkt mer för stunden då kanske kaffet blir kallt =p. Så vi höres lite senare

XoXo Ewwe<3


Köttbullar Och Mos

Förlåt för dåligt med uppdaterande, men igår va jag iväg och piercade naveln och kvällen innan så sov juh Nattis hemma =). Så hann inte med att skriva nått hade folk hemma hela kvällen så. Och ja som jag sa hade jag fullt upp igår..

Nu har man nyss ätit lite mat med mamma, Wille e med sin farmor så de blev bara vi tjejer idag. Ikväll tänker jag dock smyga in lite tips och nån video kanske =)

Nu ska jag dricka kaffe och tala lite med mor min..

XoXo Ewwe<3


Besök =)

Ja då får man besök om en liten stund, av personer man inte träffat på ja jätte länge. Kommer bli en del prat anar jag :P..
Va juh iväg till arbetsförmedlingen idag så nu ska jag börja studera inom kort, först ska jag gå en folkhögskola med tanke på att jag inte pluggat på ett tag så ska gå där för att komma igång med studie tänket och sen när min kurs börjar så hoppas jag att jag kommer med =)..

Så nu kommer man träffa en av dom som kommer och fikar lite mer ofta =). Vi har vart vänner sen ja lekis och nu på senare tid har de inte blitt så mycket, men nu kommer de tillbaka.

Höres senare =)

XoXo Ewwe<3


Tisdag

God morgon!!
Eller det va ett tag sen jag klev upp, men inte skrivit nått än. Mamma körde oss till dagis idag för att jag ska på af till kl 13, och barnen slutar två så de hade blivit lite tajt med att hämta dom så hon ställer upp med de =).
Just nu sitter man med dagens första kopp kaffe i handen och sen blir de till att plocka undan lite i köket efter frukosten.
Så kommer in och skriver lite mer senare =)

XoXo Ewwe<3


Slut på dagen

Tyvärr blir det ingen bild idag, har fått super ont i huvudet så har just gjort mej en kopp te och ska krypa ner under mitt täcke. Men jag lovar att jag ska fixa bilder imon ist =)

Natti Natti


XoXo Ewwe


Red Riding Hood



Såg den igår, och ja den va sjukt bra. Tipsar verkligen om den =).

Betyg: 5/5

XoXo Ewwe

Hallå bloggen

Förlåt för mitt dåliga bloggande senaste tiden, jag vet att jag knappt skrivit nått. Men har inte mått så bra senaste tiden :(.. Har hänt en del i denna familj så ja. Tyvärr inget jag orkar skriva om just nu då jag ännu inte känner mig helt ok än.

Har dock inte heller brytt mej så mycket i sminket utan bara varit för stunden. Men tänkte att jag skulle försöka ta tag i mig själv igen. kan inte hänga upp mej allt för länge.

Ikväll blire en lugn kväll med film och massa chill. Känner att jag bara behöver ta de lungt idag, dottern har vart hemma från dagis med hosta.

Kan lägga upp en bild på kvällens outfit lite senare för nu ska jag till att käka lite =)


XoXo Ewwe

Pumpkin makeup =)


God kväll

Då har onsdage strax traskat förbi, hmm denna vecka har då gått fort. Vet inte riktigt vart den har tagit vägen.

Imon kommer min pojke hem från jobbet. Och det ser vi fram emot. Dock har jag inga bilder på dagen klädsel idag, men den har vart slapp. Ett par mjukisar och neutral smink look.

Hmm kommer upp ett litet tips senare men nu ska jag kolla vad de blir på tv så man vet om man ska glo där eller på film

You know you love me
XoXo Ewwe


Onsdag

Kylig dag idag, de e isvindar som blåser och inte alls roligt att vara ute. Gick fram och tillbaka till dagis och ja inte blir man nå bätte i förkylningen när vädret ska ändra sig stup i kvarten..

Just nu sitter jag här med en varm kopp kaffe och just hängt tvätt. Funderar lite på vad man ska göra för sminkning idag. Hmm kommer iaf lägga upp videos där jag sminkar mig.

Det visar sej senare..

Nu ska jag iaf sätta igång en till tvätt och sen slänga igång diskmaskinen =)

//Ewwe


Krypa ner

Då ska man ta och göra sig redo för att lägga sig i sängen med en bok.. Han dock lite smink och sånt att tvätta bort innan, men just därför jag gör sånt nu annars hinner man inte med boken innan man blivit för trött..

Men kommer mer imon =)

Natti //Ewwe


september favoriter


Dagens outfit



Inte super bra bild men den fick duga.. de består av blå jeans leggins och en grå lite längre stickad tröja :)

Fika

Ja nu sitter jag vid min kära mamma och tar mig en kopp kaffe, i väntan på sonens farmor.
Idag så har man setat på arbetsförmedlingen hela dagen. Hann lagomt till dagis när barnen slutade. Dom har ju nummerlapps kö och ja varje nummer tog typ 40 min. Och hade 4 nummer innan mitt.

Hmm nu ikväll ska då sonen sova vid sin farmor, så de blir jag och min lill tjej ikväll. Undra vad vi ska göra för något då. Jag ska fota lite på mina kläder jag har idag, och även på sminket.

Kommer nog upp en videoblogg oxå. Så om de e nått ni vill se så skriv gärna de =)

Kram Ewwe

GodNatt

Nu ska jag ta och göra min ordning för sängen.. Så man orkar upp imorgon =)..

Men om ni funderar på något tveka inte att skriva.. Så höres vi imon =)

Natti Natti =)



Basen innan sminket kommer på plats =)



Hoppas ni gillar den =). Va dock jätte nervös

Välkommen

Hejsan!!

Detta e då min blogg där jag kommer att lägga upp sminkningar, tips på produkter jag provar. Säger vad jag tycker om allt. Det kommer även att komma upp smink videos, mina shopping turer om vad jag köper.

Nu ska jag gå och göra en film om lite produkter som jag använder i min bas. Så de dyker upp en film inom kort :P

// Ewwe


RSS 2.0